Gemeente nieuws

In, om en uit de gemeente

De eerste maand van dit jaar hebben we alweer achter ons. We hoorden van broeders en zusters die voor een korte wintersportvakantie naar de sneeuw zijn geweest, terwijl anderen geplaagd werden door griep of voor onderzoek naar het ziekenhuis moesten.

Gelukkig merken we dat het 's ochtends eerder en 's avonds alweer wat langer licht is. We hopen dat dit ons goed doet!

Van de gemeente Gorredijk kwam het bericht dat ze op 24 februari de laatste dienst houden in hun eigen vermaning. In de loop van dit jaar gaan ze op in de Doopgezinde gemeente Heerenveen/ Tjalleberd.

De kerkenraad heeft 10 maart vastgesteld als datum waarop aandacht wordt besteed aan de renovatie van onze vermaning. In deze dienst is medewerking van 'Eigen Wijs' en er zijn uitnodigingen verstuurd aan gemeenten in onze ring.

Hierbij willen we jullie bedanken voor het medeleven voor en na het overlijden van onze lieve mem, beppe en oerbeppe en voor jullie 'tante JeItje'

Syb en Susan

Tineke en Lolke

Beppe- en oerbeppesizzers