Gemeente nieuws

In, om en uit de gemeente

We kunnen al goed merken dat we wat 'verder' in de tijd zijn. Het is 's ochtends en ook 's avond goed te merken dat het langer licht is. We gaan richting lente, maar gezien de weersberichten krijgen we eerst nog een wat koudere periode. Gelukkig brengt dit ook de nodige zonuren met zich mee!

 

Zr. Jet Walinga heeft een urineweginfectie en een bacterie in de darmen gehad. Dit heeft haar gezondheidssituatie geen goed gedaan en Jet behoorlijk verzwakt. We denken aan haar.

 

De operatie van br. Arnold Poortinga, die begin februari gepland stond is verschoven naar maart. We wensen Arnold sterkte toe.

 

Woensdagavond, 7 maart a.s. is er een voorstelling van 'de OmZieners' in Theater Sneek. De voorstelling begint om 20.00 uur en de toegang is vrij.

'De OmZieners' is een voorstelling van mensen die in armoede leven en ervaren theatermakers. Het stuk wat uitgevoerd wordt is geļnspireerd op de kwetsbaarheid die armoede met zich meebrengt op het gebied van werk, gezondheid, huisvesting, etc.

 

Op woensdagavond 28 maart a.s. wordt er evenals vorig jaar door de gezamenlijke kerken een 'stiltewandeling' georganiseerd, ter voorbereiding op Witte donderdag, Goede vrijdag en Pasen. De start van deze wandeling is om half 8 in onze vermaning en de afsluiting vindt plaats in de Mauritiuskerk.

 

  

Voorafgaand aan de

Paasdienst op 1 april

nodigen we u uit voor

het Paasontbijt

om 09.00 uur

 

 

 

 

De voorjaarsvergadering (Rekkenjūn) is vastgesteld 

  op woensdag 4 april

 Ieder krijgt nog persoonlijk bericht

 

 

 
 
 

 

terug