Gemeente nieuws

In, om en uit de gemeente

Zr. Jeltje ten Kate is na een periode in 'de lelanen' alweer een paar weken thuis. Het gaat naar omstandigheden redelijk. We zijn blij dat tante Jeltje weer op haar vertrouwde plekje is.

Zr. Jet Walinga woont sinds 8 december op een ander adres. Haar nieuwe adres in Erasmushiem is nr. 153, kamer 7.

Br. Arnold Poortinga moest zijn periodieke onderzoeken ondergaan. Gelukkig waren de berichten goed!

De broer van br. Gerrit Lemstra heeft als gevolg van een ernstig ongeluk in het ziekenhuis van Sneek gelegen. Hij knapt gelukkig weer op en tijdens de kerstdagen mocht hij even naar huis.

Vlak na de kerstdagen ontvingen Cor en Pietie een prachtige bos bloemen, als dank voor de kerstviering. Omdat er geen naam op het kaartje stond was het gissen naar de afzender. Wij willen de goede gever hartelijk bedanken voor deze verrassing!

In de eerste week van januari staat IJlst met de voorstelling 'de Frijtinker' in het teken van theater, dans en muziek. De kerken van IJlst - ook onze Vermaning - met hun rijke historie staan centraal in dit muziektheaterstuk. De voorstellingen zijn van 1 t/m 6 januari 2018. De voorstellingen zijn onderdeel van 'Onder de Toer', een project waarbij 32 manifestaties plaatsvinden tijdens Leeuwarden-Fryslân 2018 en onderdeel zijn van '750 jaar IJlst'.

De World Fellowshipday 2018 wordt gevierd op 28 januari in de Vermaning van Leeuwarden. Verderop in 'de Bron' leest u meer over de WFD.